bazowy1

aloe propolis creme

KREM ALOESOWO – PROPOLISOWY - aloe propolis creme

krem aloesowo-propolisowy aloe propolis creme to krem o wspaniałych właściwościach nawilżająco – zmiękczających, odżywczych, bakteriobójczych i ściągających, jakie stały uzyskane przez połączenie naturalnie stabilizowanego miąższu Aloe Vera z propolisem pszczelim, alantoiną, ekstraktem z rumianku, żywokostem oraz witaminami I oraz E.
Odpowiednie części tych składników powodują, że krem aloesowo-propolisowy aloe propolis creme głęboko nawilża i odżywia skórę powodując jednocześnie złagodzenie wszelkich stanów zapalnych i podrażnień. Przyspiesza gojenie oparzeń, drobnych skaleczeń i uszkodzeń skóry oraz wszelkiego typu stanów zapalnych umiejscowionych pod postacią.
Zawiera niemal wyłącznie składniki lekkie a prawdopodobnie istnieć stawiany przez dłuższy godzina wolny obawy o gromadzenie się w postaci produktów syntezy chemicznej.
W przypadku cery tłustej, chętnej do wyprysków
( trądzik młodzieńczy!), daleko jest poprzedzić każdorazowe nałożenie kremu przemyciem twarzy preparatem Aktywator Aloesowy lub Tonikiem Aloesowym.
PROPOLIS (11-11)-M.jpgW przypadku cer bardziej suchych pewno istnieć daleko odczuwane
” ściągające „ działanie kremu.Dobrze w takich wypadkach nanieść na skórę jeszcze odrobinę kremu półtłustego.
Stymulujące, odmładzające działanie Aloe Vera stanowi w krem aloesowo-propolisowy aloe propolis creme - aloevera.net.pl zwielokrotnione przez dodatek propolisu, który działa tu jak katalizator.
Przy regularnym dawaniu tego kosmetyku można dostać więc wyrażny efekt ” pojędrnienia ” tkanki mięśniowej twarzy oraz rozjaśnienia przebarwień skórnych szczególnie tych, które występują wraz z wiekiem w sukcesu nieprawidłowych procesów rogowacenia naskórka.
Dziękibakteriobójczym i ściągającym własnościom miąższu aloesowego, krem aloesowo-propolisowy aloe propolis creme jest daleko chętnie stosowany zamiast wody po goleniu przez mężczyzn o delikatnej skórze.
Miąższ Aloe Vera, jaki jest istotnym składnikiem Kremu ALOESOWO – PROPOLISOWEGO ( 72 % ), ma wielkie właściwości wnikania w głąb tkanki skórnej.